Exposanten
Aanwezige standhouders Zoo Beestig 2017

U kan hier binnenkort ook de lijst voor 2018 terugvinden. 
Inschrijven? Dat kan HIER

EXPOSANTEN 2017

100% Dier - Website

100% Dier is een webshop met verschillende artikelen. Zij verkopen jachtartikelen tot aan hersenwerk en alles wat daar tussenin zit. Bij 100% Dier kunt u terecht voor spelletjes voor uw hond en/of kat. Laat uw hond nadenken en op een spelenderwijs achter komen hoe die zijn voer uit een spelletje kan halen. 

American Hairless Terrier - Website

De missie van Irma en Marco is sinds 2010 het verantwoord fokken van raszuivere American Hairless Terriërs en om al het mogelijke te doen om hun natuurlijke kwaliteiten tot in de perfectie te brengen met de normen van het ras. Zij delen met veel plezier hun liefde en passie voor het ras met u!

Amivedi Nederland - Website

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in het bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van de meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje.  

Angoravereniging - Website

De angora is geliefd bij veel mensen, door de mooie wol, het vriendelijke karakter en natuurlijk de mooie verschijningsvorm. Eén keer een angora altijd een angora, een vriendje voor het leven. De Nederlandse Vereniging van Angorakonijnen brengt u graag met dit leuke ras in contact.

AnimalDreamz - Website

Animaldreamz is een online dierenspeciaalzaak met alle producten waar uw huisdier van droomt. U kunt bij AnimalDreamz niet alleen terecht voor de dagelijkse benodigdheden voor uw hond, kat, knaagdier, vogel of reptiel maar ook voor de leukste cadeauartikelen. 

Animalis Dier- fok- en showbenodigdheden - Website

In 2010 is Vanessa gestart onder de naam House of Bastet met de online verkoop van bevallingsartikelen. 1 maart 2012 volgde de overname van de activiteiten van PetsFriends aan de Josephine Bakerstraat te Almere, onder de naam Animalis Almere, waar u nu verschillende benodigdheden kan vinden voor uw huisdier.

Angel Spirit - Website

Bloesems werken positief in op het gedrag, ze buigen negatief gedrag om naar positief gedrag. Bloesems zijn veilig te gebruiken in combinatie met reguliere medicijnen. Ze zijn geschikt voor baby`s, kinderen, volwassenen en dieren. Bij Angel Spirit kan u verschillende therapieën raadplegen.

Basset Herplaatsing Nederland - Website

Uit liefde voor dit bijzondere ras, bemiddelt de Stichting Basset Herplaatsen Nederland, afgekort SBHN, al sinds 2009 bij het vinden van een nieuw thuis voor bassets die door omstandigheden moeten worden herplaatst.  Dit betreft honden van alle leeftijden in de verschillende rasvarianten. 

Bears in Mind - Website

Wereldwijd steunt Bears in Mind projecten om beren in het wild te beschermen en beren in nood te helpen. Bears in Mind is de beheerder van Het Berenbos in Ouwehands Dierenpark Rhenen, een semi-natuurlijk opvangcentrum voor mishandelde en getraumatiseerde beren.

BeeMed - Website

BeeMed is de distributeur voor de veterinaire markt wat betreft de producten MEDIHONEY® en SHUR-CONFORM®. De missie is om producten te leveren die goede wondgenezing bevorderen en waarbij minder frequente en minder pijnlijke verbandwissels bij uw dier nodig zijn. EDIHONEY® en SHUR-CONFORM® zijn zeer hoogwaardige producten die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Black & White Educatief Centrum  - Website

Thijs en Irene van Black & White Educatief Centrum Kleine Huisdieren bieden de mensen de mogelijkheid om eerst kennis te maken met de verschillende knaagdieren en konijnen die er zijn om zo een wel overwogen keuze te kunnen maken. 

Blij Konijn - Website

Blij Konijn zet zich in om mensen van iedere leeftijdscategorie informatie te bieden over konijnen. Dit met behulp van 8 simpele richtlijnen en door het geven van voorlichtingen. Op deze manier hoopt Blij Konijn het welzijn van konijnen  te verbeteren!

Bones and more - Website

Bones & more is onstaan vanuit de passie en liefde voor de hond. Doordat zij de producten zelf inkopen, kan een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs aangeboden worden. Bones and More richt zich voornamelijk op huishonden, maar ook fokkers zijn hier aan het juiste adres. 

Bon-A-Pet-Treat Empawrium - Website

Bij Bon a-pet-treat Empawrium wordt geloofd in het promoten van een gezonde en voedzame levensstijl voor huisdieren. Dit door middel van honden- en kattenvoer van hoogwaardig kwaliteit aan te bieden en huisdiereigenaren voorlichting te geven over diervoeding.

Brit Petfood - Website

Brit Petfood biedt voeding aan voor alle soorten en maten honden en katten. Alle honden en katten maken periodes door waarin door veranderingen in de dagelijkse routine of omstandigheden gewone voeding niet voldoende is. Introductie van een uitgebalanceerde voeding bedoeld om tegemoet te komen aan de speciale behoeften van dieren met overgewicht, een hogere energiebehoefte ofeen gevoelige spijsvertering.

Buurhondje.nl - Website

Bij Buurhondje worden hondeneigenaren in heel Nederland en Vlaanderen gekoppeld aan hondenliefhebbers die zelf geen hond hebben maar dolgraag met een hond willen wandelen. Zo kan de eigenaar met een gerust hart een weekend weg of een lange dag werken, en kan een lokale hondenliefhebber gezellig met een hond op pad.

CatCetera - Website

Catcetera.nl onderscheidt zich als webshop door gedegen kennis van kattengedrag, eerlijke adviezen, scherpe prijzen en een goede service. Onze kleine organisatie met twee kattengedragstherapeuten heeft veel kennis in huis m.b.t. kattengedrag. Dit stelt ons in staat de klant op een zeer deskundige wijze te adviseren en indien gewenst maatwerk te leveren. 

CatPalace - Website

CatPalace biedt u een zeer uitgebreide keuze in kattenklimmeubels en perfekte katten krabpalen en een CatPalace kattenmeubel is bekend om haar lange levensduur en stabiliteit. De krabpaal of beter de kattenkrabpaal worden speciaal voor de klant op maat gemaakt. 

Carnis - Website

Een gezonde voeding voor uw hond en kat. Carnis heeft een uitgebreide lijn aan natuurlijke voedingsproducten zoals geperste brokken, Vers vlees, houdbare worsten, natuurlijke snacks en aanvullende voedingen, maar ook een hele lijn natuurlijke vachtverzorging en een bio reinigingsmiddel.

Cato's Droom - Website

Cato's Droom wil als webshop meer doen dan enkel verkopen. Cato's droom wil ook hondenbezitters stimuleren meer met hun hond te doen dan alleen een blokje om, samen te spelen en samen dingen te ondernemen met hond, partner en kind daarbij denkend aan veiligheid. 

Cattery My Diary - Website

Cattery My Diary fokt hobbymatig de rassen Heilige Birmaan en de Neva Masquerade. Bij eigenaresse Tjarda Gluvers kunt u terecht met al uw vragen over deze rassen en de Neva Masquerade ook in het echt bewonderen!

Caviastal en Knaagdier Slaapcomfort Ars Vivendi - Website

Ars Vivendi maakt Hobbymatig vele originele dierenslaaphuisjes. De opbrengst van deze handgemaakte knutselwerkjes gaat volledig naar de vele opvangdieren. Het slaapcomfort is ontworpen voor muizen, ratten, hamsters, egeltjes, cavia's, konijnen, fretten en meer!

Clicker+ - Website
CLICKER+ bestaat uit 2 enthousiaste jonge meiden met een grote passie voor paarden. Zij hebben zich verdiept in het trainen van paarden op een positieve manier, volgens de principes van clickertraining. Het doel van CLICKER+ is om mensen te inspireren en verder te helpen. Dit door het geven van shows, demonstraties, lessen & clinics.

Dancing Paws - Website

Dancing Paws kan voor u of uw hondenvereniging / hondenschool workshops verzorgen in dogdance. Ook kunnen zij desgewenst lessen verzorgen op locatie, dus gewoon bij uw eigen hondenvereniging of hondenschool. Naast dogdance bieden zij o.a. ook Rally Freestyle en Fleece-speeltjes knopen aan. Geniet op Zoo Beestig van enkele leuke workshops!

Dary Animalshop - Website

Daryanimalshop Hondensportartikelen, de shop die u niet mag missen! De naam zegt het al....heel veel hondenartikelen voor de gezelschapshonden, werkhonden, jachthonden en showhonden. Voor elk wat wils. Daarnaast hebben zij pluche beesten, diverse hondensnacks,shampoos, leren riemen en halsbanden en hondenspeelgoed. 

Deutsche Hamstervereinigung - Website

De Deutsche Hamstervereinigung of Duitse hamstervereniging is een vereniging van Duitse liefhebbers, kwekers en houders van knaagdieren en voornamelijk Hamsters. Voor ZooBeestig komen deze liefhebbers vanuit Duitsland ons publiek informeren.

Dierbaar Sieraad - Website

Dierbaar Sieraad is een glasatelier wat gespecialiseerd is in glazen assieraden. Net zoals bij twee dieren van hetzelfde ras toch elk zijn unieke karakter heeft, is ook een herdenkingssieraad van Dierbaar Sieraad enig in zijn soort. De sieraden zijn handgemaakt en nooit exact hetzelfde. Want waarom een unieke band vieren met een doorsnee sieraad? 

Dierenbenodigdheden Jan Van Driel - Website

Met onze stand vol hondensportartikelen en benodigdheden kunt U Jan Van Driel's Dierenbenodigdheden vinden op de agility, obedience, flyball en hondenshows Een stand vol met lijnen, halsbanden, tuigen en trainingsmaterialen. Natuurlijk ook heel veel leuke speeltjes en een tafel vol kauwartikelen ontbreken niet. 

Dierenhotel Pocahondas - Website

Met maar liefst drie locaties in Nederland is Dierenhotel Pocahondas uitgegroeid van een hobby naar een goed lopende zaak. Dankzij het hard werkende team zijn uw poezen, cavia's, honden en andere huisdieren veilig bij Dierenhotel Pocahondas.

Dier en Advies - Website

Dier en Advies is een praktijk gestart door Cynthia Muller na het afronden van haar opleiding veterinaire natuurgeneeskunde. Sindsdien heeft zij haar kennis met een aantal therapieën kunnen uitbreiden. Dier en Advies staat voor de samenwerking tussen therapeut en eigenaar waarin de zorg voor het dier centraal staat.

Dierenshop De Duizendpoot - Website

Hanneke en Nick en wij hebben sinds 2011 deze webshop, waarvan de producten ook in Hondentrim-en wassalon Spetter te vinden zijn. Dierenshop de Duizendpoot staat iedere week op zaterdag op de markt in Oosterhout en u kunt hen regelmatig vinden op markten, braderies en shows. U kan er een erg breed assortiment in gedroogde hondensnacks tegen erg lage prijzen vinden.

Dierentehuis Amstelveen - Website

Naast opvang, verzorging en herplaatsing van asieldieren biedt Dierentehuis Amstelveen ook pensionopvang voor honden. De medewerkers van dit tehuis doen er alles aan om het verblijf van jouw dier een vrolijke vakantiesfeer te geven. Zo proberen zij honden zoveel mogelijk te combineren met soortgenootjes voor het sociale contact. 

Dierentrainer.nl - Website

Bernice Muntz is allround dierentrainer. Tevens is ze gedragstherapeut voor honden en konijnen. Bernice traint de meest uiteenlopende diersoorten en geeft workshops, lezingen, privélessen, en telefonische consulten. Wie eenmaal met de positieve trainingstechnieken van Bernice werkt, ontdekt hoe intelligent dieren eigenlijk zijn. 

DIEZA Kruiden Enzo - Website

DIEZA is een initiatief van Femke Keijzers. Het idee is om een breed scala aan dierenzaken aan te bieden. Het uitgangspunt daarbij is om het dierenwelzijn te verrijken en te verbeteren. Dieza heeft een ruim aanbod aan voeder en snacks voor knaagdieren ter beschikking.

DiJaLi's - Website

DiJaLi's verkoopt van alles voor de kleine hond voor een betaalbare prijs, handgemaakte bloemen, rozetten en strikken(Sliders) voor op halsbanden tuigjes en buddybelts. Ook verkopen ze hondenkleding, riemen en halsbanden en handgemaakte cadeauartikelen.

Doggies Funshop - Website

In de webwinkel van Doggies Funshop kan u verschillende speeltjes en accessoires voor honden terugvinden. Dit gaat van leuke manden en kussens tot de leukste speeltjes en zelfs gezonde snacks voor uw viervoeter.

Dogs and Music - Website

Dogs and Music is een enthousiaste groep met de liefde voor honden en verschillende disciplines. Samen zijn ze een demoteam dat niet gebonden is aan een verbond. Ze verzorgen demo's, workshop en cursussen in verschillende disciplines zoals doggydance, agility, nadac hooping, flyball, etc...

Doggy Paws Boutique - Website

Bent u opzoek naar nieuwe spullen voor uw trouwe viervoeter? Of bent u lekker aan het neuzen? Bij Doggy Paws Boutique bent u aan het juiste adres! Van halsbanden, tuigen en lijnen  tot manden en kussens. Zelfs voor de leukste kleding kan u terecht bij Doggy Paws Boutique!

EduNet - Website

EduNet is een jong bedrijf wat zich bezig houd met kennis overdracht, vanuit de filosofie dat zowel mens en dier van elkaar gaan genieten. Dit doen wij doormiddel van een cursus of workshop en deze kan betrekking hebben op gedrag, voeding, welzijn maar ook ontspanning in de natuur. 

Energetix - Website

De redenen voor het voortdurende succes van Energetix zijn het exclusieve design, de gewaagborgde kwaliteit en waardevolle materialen zoals roestvrij staal. De sieraden bevatten hoogwaardige neodymium magneten, zoals ze ook worden gebruikt in de zogenaamde statische magneetveld therapie. Door de geïntegreerde magneten beschikt elk sieraad over een permanente kracht voor mens en dier.

Exclusive for Dogs - Website

De "ForMyDogs" - collectie bestaat uit een zeer exclusieve hondenkledinglijn, accessoires en aanverwante artikelen. De volledige collectie wordt door eigen designers ontworpen en is van een zeer hoge kwaliteit. Dit vindt u terug in onder andere de uitstraling, afwerking en de juiste keuzes in materialen. U kan deze kwaliteitsvolle producten terugvinden bij Exclusive for Dogs.

Felikat- Website

De Nederlandse vereniging van Fokkers En LIefhebbers van KATten (FELIKAT) werd in 1934 te Rotterdam opgericht en is de oudste kattenvereniging in Nederland. De doelstelling van Felikat is het verantwoord fokken met en houden van katten als liefhebberij te bevorderen.  

Fleecetwister - Website

Fleecetwister is een online webshop die zich bezig houdt met het ontwerpen en samenstellen van verschillende speeltjes uit fleece. Deze handgemaakte hondenspeeltjes, kattenspeeltjes, matjes en meer kunnen dit jaar ook teruggevonden worden.

FlossieZz - Website

FlossieZz.com is hét adres voor handgemaakte en machine wasbare speeltjes en riemen voor onze trouwe huisgenoten! Ze worden volledig aangepast naar wens volgens kleur en formaat. 

Fokker Petfood - Website

Fokker Petfood is een vooraanstaand leverancier van honden- en kattenvoeders, welke onder de merknaam Fokker worden verkocht in heel Europa. Bij Fokker bereiden zij honden- en katten­­voeding met vakmanschap. Hierbij kiezen we uitsluitend de beste ingrediënten en werken we volgens de nieuwste technieken. Dat garandeert de kwaliteit van élke brok en draagt bij aan het welzijn van uw huisdier. 

Frettenvereniging Frettig Gestoord  - Website

De Frettenvereniging Frettig Gestoord is opgericht om mensen die belangstelling hebben voor of het houden van fretten met elkaar in contact te laten brengen. Frettig Gestoord verstrekt informatie over het houden van de fret als huisdier en biedt opvang voor fretten.

Friends and Birds - Website

Friends and Birds is op verschillende beurzen en evenementen te vinden met een grote collectie roofovgels, zoals uilen, valken en buizerds, voorzien van juiste informatie en handelingen. U kan bij hun stand terecht voor informatie over deze fascinerende dieren, om deze eens van dichterbij te bekijken of om op de foto te gaan met een van hun majestueuze vogels!

Geus Diervoeding - Website
Het zien smullen van zijn eigen hond toen die vers vlees kreeg heeft ertoe geleid dat Mike de Geus is begonnen met de verkoop van vers vlees voor de hond. Eerst Lotgering en kort daarna Kiezebrink, ook kwamen de snacks en de kauwbotten in het assortiment. Toen ging het heel snel, diversen merken volgde in een razend tempo. 

Gooise Diersuper - Website

Een webwinkel en stenen winkel die al meer dan 15 jaar bestaat in het hart van het Gooi. De eigenaren Michan en Miranda leveren een groot assortiment voor vele diersoorten. Hun specialisme zit voornamelijk op snel leveren in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Vooral met dierenkruiden, gedroogde hondensnacks en een penning graveer automaat maken ze veel mensen en hun dieren blij.

Green Parrot Shop - Website

Green Parrot Shop zet zich in voor een gezonde voeding voor uw kromsnavel. Heel wat problemen bij vogels worden veroorzaakt door een verkeerde voeding. Daarom starte Green Parrot Shop met de import van verse producten om een zaadmengeling op te stellen specifiek per soort. Voor uw gelukkige en gezonde vogel!

Grotehonden.com - Website

Grotehonden.com is een gespecialiseerde winkel met prachtige artikelen voor uw L, XL of XXL hond! Tuigjes, riemen, super sterk kauwspeelgoed, verzorgingsartikelen, snacks en meer,... Grotehonden.com heeft het!

Happy Rabbits - Website

Happy Rabbits is een webshop gespecialiseerd in alle noden van het konijn. Voeding, kruiden, speelgoed, verzorgingsproducten,.. alles is er te vinden. Daarnaast kan u ook beroep doen op hun deskundig advies over het houden van en verzorgen van konijnen. 

Hedgehog Program - Website

Dit project is opgestart door Hedgery of the High Moors, een Nederlandse hobbyfokker van Afrikaanse witbuikegels. Door het tekort van wetenschappelijke onderzoeken en universitaire studies naar deze dieren, wil dit project zich toeleggen op het onderzoek van deze soort om informatie te verzamelen en kennis te verspreiden.

Hedgery of the High Moors - Website
Hedgery of the High Moors is een hobbyfokker van Afrikaanse witbuikegels, gevestigd in Hoogeveen. Al sinds 2011 vangen zij particulier Witbuikegels op en in oktober 2014 zijn ze begonnen met de hedgery. Toen nog onder de naam 'Hedgery Namasté'. Omdat de naam toch niet goed beviel werd 'Hedgery of the High Moors' aangenomen. Letterlijk vertaald is dat dus egelfokker van de hoge venen. 

Henk's Pet Snacks - Website

Henk droogt zelf snacks voor zijn eigen honden, wat met een 100% natuurlijk product begint en op lage temperatuur gedroogd word. Door de goedkeuring van zijn eigen roedel stelt hij deze snacks nu ook beschikbaar voor andere hondeneigenaren. Lam, vis, gevogeltje,.. u vindt het allemaal bij Henk's Pet Snacks.

Herpetofauna - Website

Stichting Herpetofauna  is een organisatie die volledig bestaat uit vrijwilligers met een groot hart voor dieren en dan speciaal de reptielen en amfibieën. De ambitie van de stichting is altijd geweest om op zoveel mogelijk manieren fondsen in te zamelen voor die reptielen, amfibieën en hun natuurlijke leefomgeving.

Het Knagertje - Website

Het Knagertje is een stichting waarvan de vrijwilligers zich al sinds 1996 op een professionele manier volledig inzetten voor knaagdieren en konijnen. Dat houdt in, voor knaagdieren en konijnen die op straat gezet zijn of door omstandigheden weg moeten bij hun eigenaar. Deze dieren komen bij hen in de opvang terecht. Zij proberen een nieuw tehuis te vinden, want ook deze dieren hebben recht op een goed tehuis.

Hobbyvarken vereniging - Website

De Hobbyvarken vereniging richt zich vooral op het verspreiden van kennis over varkens als huisdier, het leggen van contacten tussen eigenaars en het bemiddelen voor varkens die een nieuw huis zoeken. De hobbyvarken vereniging is er voor alle eigenaars van varkens, groot of klein, minivarken, teacupvarken, microvarken, hangbuikzwijn of wild zwijn.

Hooked on Yarn Rats - Website

Zijn ze niet het aller schattigst zo? Hooked on Yarn Rats maakt schattige, zachte knuffelratjes in allerelei kleuren en patronen. Voeg er ook snel eentje toe aan de collectie!

Hulphond Nederland - Website

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. M ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden is deze stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

Husse - Website

De Husse Premium lijn bevat essentiële voedingsstoffen voor hond en kat voor een goede gezondheid en extra energie. Husse is ontwikkeld en aanbevolen door voedingsdeskundigen en dierenartsen! Dit droogvoer bevat weinig vet, is goed verteerbaar en is bereid volgens lekkere Zweedse recepten.

InSnacks Insectensnackbar - Website

Hebt u ooit insecten gegeten? Niet? Het is nochtans de beste manier om duurzaam door het leven te gaan én gezond te eten! Proef tijdens Zoo Beestig dan ook gratis van onze insecten hapjes en laat u verleiden door het kleine!

JK-Balance - Website

Shiatsu is een eeuwenoude Japanse acupressuur-techniek, waarbij er wordt gewerkt op meridianen die verbonden zijn aan organen in het lichaam. Deze en nog vele andere technieken worden door JK-Balance toegepast tijdens behandelingen en workshops op grote en kleine huisdieren.

Josera Diervoeding - Website

Josera-Nederland is de exclusieve importeur voor Josera diervoeding in Nederland. Het maakt niet uit waar uw viervoetige vriend behoefte aan heeft, zij bieden altijd het juiste voer voor uw hond, kat of paard. Zoekt u graanvrije hondenbrokken of hypoallergeen kattenvoer of een andere wens? Josera heeft voor iedere behoefte het juiste voer met maar één uitgangspunt : Alleen het beste voor uw huisdieren. 

Katten Academie - Website

Katten Academie is een kennis- en opleidingsinstituut dat graag zijn bijdrage levert aan een beter leven voor katten en hun eigenaren. Dit doen zij door met openheid opgedane kennis uit te dragen en te delen met kattenliefhebbers in de ruimste zin van het woord. Zij organiseren onder andere de opleiding tot Feline Gedragstherapeut. 

Katten Trimsalon Quafur - Website

Heeft uw kat last van klitten? Zit u met de handen in het [katten]haar? Heeft uw kat een ongelukje gehad en is deze in de olie of een pan met pastasaus terecht gekomen? Hoe voorkomt u zoveel mogelijk verharen? Neem gerust contact op voor een afspraak of advies bij problemen of ter preventie van een slechte kattenvacht.

Kattenzorg Vereniging - Website

Opgericht in 1960 en ruim 4000 leden, daarmee is Vereniging Kattenzorg de grootste katten vereniging binnen Nederland. Meer dan 500 vrijwilligers zetten zich jaarlijks in voor katten en hun welzijn. De vereniging biedt hiernaast ook vakantieoppas, opvang en herplaatsing aan.

King Wild Travels - Website

King Wild Travels is een recent opgestart reisbureau die zich volledig richt op reizen rond dieren. Rondreizen door de Afrikaanse savanne, dierentuinreizen door Oost-Europa,... Alles voor zij die hun reis volledig aan dieren willen spenderen.

Kleindier Liefhebbers Nederland - Website

Liefhebbers van pluimvee, knaagdieren, konijnen, watervogels en meer zijn op hun plaats bij de Kleindier liefhebbers Nederland of de KLN. Ook in hun Kleindier magazine is heel wat informatie terug te vinden.

Kleindierenopvang Whoopie - Website
Kleindierenopvang Whoopie vangt klein dieren (knaagdieren) op die om welke reden dan ook niet meer bij hun baasje kunnen blijven. Te denken valt aan allergie, onverwacht nestje, gebrek aan tijd etc. Zij verblijven hier tot er een goed nieuw huisje voor ze gevonden is. 

Kleurrijk Dier - Website

Twinkle Eyes en Kleurrijk Dier werken samen voor baas en dier. Een hondenmassage of een Guasha behandeling zijn een weldaad voor lichaam en geest. Een behandeling kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Ontvang meer informatie aan de stand tijdens Zoo Beestig.

Knagers Natuurlijk - Website

Knagers Natuurlijk voorziet natuurlijke voeding en verrijking voor al uw knaagdieren! Maar ook informatie en medische zaken kan u terugvinden bij deze gewaardeerde webwinkel.

Koesen Trends - Website

Koesen maakt custom made in- en outdoor hondenkussens van duurzame materialen en van leer en koeienhuid, halsbanden van leer met koeienhuid. Leren of koeienhuid hondenjassen met schapenvacht of kunstbont gevoerd. Tevens prachtige schapenvachten, leren schorten voor trimmers, leren tasjes voor trimmers of beloningstasjes.

Konijnen Adviesbureau Noord-Holland - Website

U bent bij Konijnen Adviesbureau NH aan het juiste adres voor al uw vragen over het welzijn van konijnen. Daarnaast biedt Konijnen Adviesbureau NH de opleiding Konijnenwelzijn aan, verzorgen zij lezingen op maat en geven Eerste Hulp aan plotseling zieke of gewonde konijnen.

Konijnencentrum Famke - Website

Konijnencentrum Famke is een perfecte locatie om uw konijnen te brengen tijdens uw vakantie. Zij bieden ruime hokken en deskundige zorg.  Maar ook training is bij hen belangrijk.  Door agility zijn zij op een prettige manier met ze bezig, houden ze ze actief, leren ze de eigenaar te vertrouwen en wordt de band versterkt.. Je daagt je konijnen uit, zodat ze minder vervelend gedrag vertonen.  

Knaaghof Dierenbescherming - Website

Het Knaaghof is sinds 2010 het konijnen- en knaagdierenopvangcentrum van de Dierenbescherming regio Zuidwest (haaglanden). Het opvangcentrum vangt jaarlijks zo'n 500 konijnen en knaagdieren op uit de gemeenten Den Haag, Rijswijk, Delft, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer. 

Kromsnavel Vrienden - Website

Kromsnavel Vrienden is een opstartend bedrijf die ontstaan is uit de liefde voor kromsnavels. Het is een websjop met een uitgebreid gamma vogelvriendelijke en veilige producten, om ongelukken te voorkomen en zodat uw vogel krijgt wat deze verdient. 

KynoCirkel - Website

Bij mensen een bekend fenomeen en ook in de hondenwereld wordt het steeds bekender: Hondenmassage. Door nieuwe inzichten en nieuwe technieken wordt massage in het werkveld steeds breder inzetbaar en biedt het veel voordelen.

Leven met Wolfhonden - Website

Marina Eggermont is zonder twijfel een krak in haar vak. En haar vak zijn wolfhonden. Waarom een wolfhond? Heel veel mensen zijn gefascineerd door wolven. Deze mooie dieren spreken tot ieders verbeelding. De gratie waarmee ze zich voortbewegen,hun liederlijke gezang,... dit alles maakt de wolf voor liefhebbers tot een uitverkoren beest in de natuur.

Lola's Pillow's Design - Website

Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer - Website

Een Martin Gaus Hondenschool is een professionele organisatie met vakbekwame instructeurs. Het zijn geïnspireerde trainers die enthousiast hun kennis uitdragen. Alle Martin Gaus Hondenscholen werken volgens dezelfde leermethode, gebaseerd op de meest recente inzichten. 

Meat4Animals - Website
Meat4Animals verziet een ruim aanbod in KVV en BARF producten voor de hond, kat en fret. Deze worden verkocht in samengestelde pakketen die goed zijn voor uw dier. Samen met Snacks4Honden wordt een leuk aanbod aan voer en snacks voorzien.

MD Creatief, Versier je Dier - Website

Western en indianenpaarden worden al van oudsher uitbundig uitgedost met name in Amerika. In eerste instantie maakte Monique haar  touwprodukten en sieraden alleen voor zichzelf, maar toen ze zo veel varianten kreeg, dat ze ze echt niet meer allemaal zelf kon gaan dragen is zij sinds 2012 begonnen met de verkoop van creaties.  De originele ritme kettingen met betekenisvolle kleuren, veren en belletjes kunnen volledig naar uw idee worden aangepast.

Mr Podenco - Website

Mensen en dieren zijn altijd al een inspiratie geweest voor Nancy. Ze werd daarom designer van 100% handgemaakte tassen en clutches. Honden, maar vooral het ras de Podenco, waren haar grootste bron van inspiratie. Veelal worden tweedehands materialen gebruikt om een nieuw, prachtig ontwerp naar voor te brengen.

Nelly's Hobbyatelier - Website

Nelly's Hobbyatelier is geregeld te vinden op markten en braderies en dit met leuke handgemaakte onderzetters, memory games en andere spellen. Het is mogelijk om eigen foto's in te sturen om onderzetters te laten ontwerpen. Zo heb je altijd wat unieks!

Nogga - Website

Het is belangrijk voor u dat u dieren gezond zijn van binnen en buiten, daarmee bent u bij Nogga aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in derma- cosmetische huid verzorging, direct van de natuur aan onze huisdieren. Met deze combinatie van huid verzorgingsproducten en de eerste voeding te wereld zonder vies vlees meel, bent u gegarandeerd van de best mogelijke zorg die uw huisdier verdient.

Owiwi Dierenfotografie - Website

Owiwi is al jaren gespecialiseerd in het fotograferen van (huis)dieren. Er zijn diverse mogelijke; van een fotoshoot op fotoshootdagen vanaf € 35,- tot uitgebreide fotoshoots vanaf € 90,-. De fotostudio is gevestigd in De Meern (Utrecht) op het industriegebied Oudenrijn. En bevindt zich in het pand van Eye2id. De fotostudio is makkelijk bereikbaar vanaf de A2, A12 en A27. 

Painted Dog Conservation - Website

De in 2004 opgerichte Stichting Painted Dog Conservation heeft als doel door middel van actie, voorlichting en onderzoek de Afrikaanse wilde hond te beschermen. Dit is hard nodig aangezien deze unieke diersoort met uitsterven wordt bedreigd. U kunt hen op verschillende manieren helpen, zowel financieel als materieel. 

Patann Naai Atelier - Website

Patann Naai Atelier maakt naar eigen ontwerp handgemaakte honden-en kattenmandjes in verschillende formaten: Van puppy/kitten maat tot St. Bernardhond. Daarnaast maakt Patann ook aanverwante artikelen voor huisdieren, ook op bestelling. Alles met veel plezier en een onvoorwaardelijke liefde voor elk dier.

Petcake  - Website

Petcake is een bakkerij voor honden uit Den Haag. Alles wat ze maken is vers en ambachtelijk bereid. Ze gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zoals vers fruit, honing en tarwe. Alle producten van Petcake zijn gezond en verantwoord, maar vooral: om te smullen! 

Pet-Events VZW  - Website

Dit is de organisatorische kracht achter ZooBeestig. Naast het organiseren van verschillende dieren evenementen is deze organisatie ook actief met het geven van workshops en lezingen en beheert een eigen educatief centrum in Hongarije. 

Petshop My Diary  - Website

Petshop My Diary doen zijn uiterste best om producten van de best mogelijke kwaliteit voor u in te kopen. Naast goede producten bieden zij ook deskundig advies, zoals u van een speciaalzaak kunt verwachten. 

Petshop.shop 

Petsshop.shop heeft de leukste accessoires voor honden en katten. Van snuffelkleden, kleertjes tot speeltjes, u kan het vinden bij Petshop.shop. Bij deze standhouder wordt eveneens Husse diervoeding verdeeld.

Plezier voor je Dier - Website

Plezier voor je Dier is een webshop voor al uw dierplezier. Wat begon met wat hangmatten voor ratten en andere knaagdieren groeide uit tot een ruim assortiment met vooral zelf ontworpen accessoires voor hond, kat, vogels en kleine huisdieren. 

PretMetRep (Reptielenopvang) - Website

PretMetRep is er voor iedereen die interesse heeft in de fascinerende wereld van reptielen en daar graag meer te weten over wil komen. PretMetRep reist door het hele land en geeft voorlichting, verzorgt exposities op evenementen en biedt leerzame workshops aan.

Puur Dierenliefde - Website

Puur Dierenliefde staat voor pure liefde voor je huisdier. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor je huisdier. Bij Puur Dierenliefde streeft men ernaar om alleen de allerbeste, puurste en natuurlijkste producten aan te bieden voor je huisdier.  Dominique, eigenaar en dierenliefhebbster, laat u graag in de collectie kijken.

Qu-Bulls - Website

Qu-Bulls is opgericht in 2015 door Ilona Korpel. De naam Qu-Bulls is tot stand gekomen doordat haar hond Qudy heet en het een Old English Bulldog is. De kop die in het logo is gebruikt is van een overleden hond en zo blijft hij toch een beetje voortbestaan. Bij Qu-Bulls kan u exclusieve hondenartikelen terugvinden.

Rabbits Company - Website

Jessica Goedhart is de eigenaar van Rabbits Company. Zij is afgestudeerd konijnendeskundige en konijnentrimmer. Dierenwelzijn staat bij al haar diensten voorop. Daarom biedt zij uitgebreide informatie en praktische ondersteuning ten aanzien van (vacht)verzorging, gedrag en levensverrijking. Zij geeft regelmatig lezingen en workshops. Jessica heeft de cursus Professioneel Konijnentrimmer opgezet, waarbij cursisten uit Nederland en België opgeleid worden om op een huid-, vacht- en konijnvriendelijke manier te trimmen. Tevens heeft zij een webshop.

Rattenopvang Ratopia VZW - Website

VZW Rattenopvang Ratopia is een vrijwilligersorganisatie met als doel tamme ratjes een tweede kans te geven. De diertjes komen omwille van zeer uiteenlopende redenen binnen. Het is hun taak om deze diertjes erbovenop te helpen en te herplaatsen bij een geschikt baasje. Het tweede doel is mensen correct informeren over het houden van deze leuke dieren.  

Rattery Babs Paradise - Website

Rattery Babs Paradise is een rattery gelegen in Anzegem (West-Vlaanderen/België). Dit bevindt zich tussen Oudenaarde - Kortrijk - Waregem. Sinds juli 2013 heeft Rattery Babs Paradise ook een locatie in Tiel (Nederland)! Hier wordt intensief aan vier lijnen gewerkt, met liefde voor de rat!

Rattery Dommi's Domein - Website

Naast de liefde voor ratten, heerst bij Dommi's Domein ook de liefde voor het ineen steken van leuke mandjes en andere stoffen creaties. Dit voornamelijk voor knaagdieren, konijnen en fretten. Maar ook eigenaars van kleine hondjes kunnen hier heel wat moois vinden!

Reptielencadeau.nl - Website

Bij reptielencadeau.nl kunt u terecht voor diverse reptielencadeau's. Dit gaat over onderzetters, waakborden, puzzels, mokken, sleutelhangers en meer. 

Rescued and Loved - Website

Rescued & Loved verkoopt zelfgemaakte halsbanden in verschillende kleuren, motieven en maten. U kunt hierbij kiezen uit standaard maten, of om een halsband op maat te laten maken. Maar ook sleutelhangers en andere leuke hebbedingetjes kunnen hier teruggevonden worden.

Rex Riemen en Speeltjes - Website

Rex Riemen en Speeltjes is ontstaan nadat Duitse Herder Rex op 8jarige leeftijd door zijn nieuwe baasjes Marjan en Henk uit het asiel werd gered. Na jaren van verwaarlozing kon Rex nu genieten van handgemaakte speeltjes, die hij nu samen met zijn baasjes gaat gaan verkopen op evenementen, markten en braderies. 

Rodent Popsicle Creations - Website

Rodent Popsicle Creations maakt de leukste kooi inrichtingen voor knaagdieren uit hout. En dit voornamelijk met houten stokjes! Ontdek deze leuke, creatieve en volledig handgemaakte creaties!

School voor Homeopathie voor dieren - Website

De School voor Homeopathie voor Dieren, gevestigd in Leiden, biedt een 4-jarige deeltijdopleiding aan waarin je wordt opgeleid tot homeopaat voor dieren. De nadruk ligt daarbij op hond, kat en paard. Na 4 jaar ben je klaar om zelfstandig als therapeut aan de slag te gaan. 

Schorpioenenvereniging Nederland - Website

De Nederlandse schorpioenenvereniging zet zich in voor alles wat rond schorpioenen draait. U kan bij hen terecht voor informatie maar ook om deze dieren te ontdekken en met hen te leren werken. Mis ook zeker de interessante lezingen niet!

Serama Shop - Website

De SeramaShop maakt het u makkelijk met de keuze van uw benodigheden door een selectief aanbod aan te bieden. Alles voor uw Serama, maar ook voor de andere gevleugelde vrienden zoals grote hoenders en dwerg hoenders. Ook kwartels, eenden, fazanten of struisvogel liefhebbers kunnen er al het nodige terugvinden.

Skeleton Factory - Website

The Skeleton Factory is opgericht in 2015, uit fascinatie en passie voor dieren, anatomie en osteologie. Vanaf jonge leeftijd prepareert Jeroen schedels en skeletten als hobby. Sinds April 2015 heeft hij er echter voor gekozen om hier professioneel mee aan de slag te gaan. The Skeleton Factory kan voor u een skelet preparaat maken in elke positie en leefomgeving die u zou willen. 

Sleepy Rats - Website

Op zoek naar hangmatjes of andere handgemaakte kooi inrichting voor uw knaagdieren? Dan bent u bij Sleepy Rats aan het juiste adres. Maak een keuze uit het uitgebreide gamma of geef uw wensen door via de website.

Snacks4Honden - Website 

Samen met Meat4Animals voorziet Snacks4Honden een leuk aanbod aan kauwsnacks voor uw geliefde viervoeter. Gedroogde luchtpijpen tot een heerlijke runderpens, hier kan u het vinden.

Snail Corner - Website

Bij Snail Corner kan u alle nodige informatie vinden over een diertje die we niet meteen als huisdier zouden verwachten; de slak. En dan niet eens de normale, maar ook echte reuzenslakken. Ontdek verschillende soorten en hun verzorging in de Jungle Corner op Zoo Beestig!

Snuffelkussens - Website

Een snuffelkussen is een flexibele mat met hierop korte stroken van fleece stof. Door tussen deze stroken snoepjes of brokjes te verstoppen kunt het snuffelkussen gebruiken als speeltje, zodat uw huisdier kan snuffelen naar het lekkers. Daarnaast kunt u het snuffelkussen ook gebruiken om uw huisdier niet meer zijn eten naar binnen te schrokken, door zijn voor te verstoppen in het snuffelkussen. 

SOS Straathonden Turkije - Website

SOS Straathonden Turkije heeft als doel om het welzijn van kansloze straathonden- en katten te verbeteren. Er wordt geprobeerd hun leef-omstandigheden te verbeteren. Daarnaast bieden ze honden aan ter adoptie, zodat zij eindelijk terecht kunnen komen in hun eigen gouden mandje.

Souls of Art - Website

Door het tekenen, schilderen en beeldhouwen van Dieren wil kunstenares Paula Collewijn hun essentie via Souls of Art naar onze mensenwereld brengen en laten doorwerken. Ontdek haar creatieve sfeer tijdens Zoo Beestig

Sportmassage voor Honden.nl - Website

Bij sportmassage voor honden ligt de focus op praktijk, samenwerking en bewust masseren. Zodat honden hun lijf leren kennen, waardoor ze beter bewegen en lekkerder in hun vel zitten. Sportmassage voor honden staat niet stil en volgt de laatste ontwikkelingen en biedt deze aan in opleidingen en cursussen.  

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Website

Het hoofddoel van de stichting is gericht op het welzijn van de huisdieren van mensen die (tijdelijk) zelf zijn aangewezen op de voedselbank of op financieel gelijk minimum niveau verkeren en niet of onvoldoende kunnen voorzien in de basiszorg voor hun huisdier, met name op het gebied van voeding en acute medische zorg. Hiertoe wendt de stichting donaties aan voor het mogelijk maken van acute medische zorg volgens een nauwgezet protocol. De stichting fungeert bovendien als een landelijk platform voor informatie en samenwerking gericht op het welzijn van deze groep huisdieren. 

Stichting Dierenhulp Zonder Grenzen - Website

Stichting Dierenhulp zonder Grenzen is een onafhankelijke organisatie, opgericht 1 Mei 2004 als vereniging, om buitenlandse honden en katten te helpen en dan met name uit de populaire vakantielanden Spanje, Portugal en Griekenland. Dierenhulp zonder Grenzen is 7 september 2005 een stichting geworden en werkt volledig met vrijwilligers.

Stichting Doelgroep Groene Leguanen - Website

Enkele doelen van SDGL zijn het opzetten en of ondersteunen van conservatie projecten voor dieren uit de doelgroep, mensen met interesse voor herbivore hagedissen samenbrengen, het verzamelen van data en informatie over herbivore hagedissen en het uitbrengen van documentatie en data over herbivore hagedissen.

Stichting Leeuw - Website

Tijgers, leeuwen en andere katachtige roofdieren worden wereldwijd ernstig bedreigd. Stichting Leeuw wil dieren in nood weer een toekomst in het wild geven. Het opvangcentrum van Stichting Leeuw ligt op Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna en is te bezoeken.

Stichting Papegaai - Website

Stichting Papegaai komt op voor de rechten van papegaaien en parkieten. Veel papegaaien worden gebruikt als handelsproduct. Het kweken van jonge papegaaien wordt steeds meer bepaald door de commerciële belangen die daaraan verbonden zijn. Stichting Papegaai is de enige dierenorganisatie die zich daadwerkelijk bekommert om papegaaivriendelijke rechten. 

SuperR

Bij Erna van SuperR kan u heel wat producten van het merk SuperDog terugvinden, evenals sterke speeltjes voor kat en hond. Daarnaast kan u bij de stand van SuperR producten zoals schapenvachten en dergelijke terugvinden.

Tasty Bugs - Website

Tasty Bugs is een jong bedrijf, gespecialiseerd in het produceren en verhandelen van insecten en aanverwante producten. middels een eigen kwekerij, ontwikkelingscentrum en betrouwbare partners kunnen zij steeds weer producten van hoge kwaliteit leveren. Gezien de centrale ligging zijn we makkelijk te bereiken vanuit Nederland, Duitsland en België. 

Tikvahs - Website

Tikvah's heeft een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt voor bijna elke diergroep bij hen terecht. Naast de ruime ervaring met honden, katten en paarden, laten zij zich regelmatig bijscholen op het gebied van voeding, homeopatie en fokkerij. Naast de webwinkel bezit Tikvah's een cattery.

To Be Touched - Website

To Be Touched staat voor het werken met dieren op een diervriendelijke en positieve manier. Uit ervaring weet Anita Janssen dat gedrag en gezondheid aan elkaar verbonden zijn en het één kan niet opgelost worden zonder het ander. 

TugTouwen

TugTouwen is ontstaan uit een hobby om leuke en stevige touwen voor honden te ontwerpen. Bij TugTouwen kan u touwen vinden in alle kleuren en formaten, voor ieder hondje! Gaande van XXS tot touwen van een meter lang, kan u al het nodige vinden voor uw viervoeter en dit aan een leuke prijs

Uil Topia - Website

Uil Topia is een organisatie die zich bezig houdt met het verzorgen en trainen van roofvogels en uilen. Dit op een educatieve, veilige en verantwoorde manier. De dieren van Uil Topia zijn te bewonderen tijdens actieve vliegdemonstraties, educatieve lessen, ervaringsdagen en tijdens displays.

United Flowerhorn Association Holland

Tijdens Zoo Beestig kna u kennis maken met het team van de United Flowerhorn Association Holland. Deze trotse aquarianen vertellen u met veel liefde en interesse over hun geliefde vissen en alles wat ermee te maken heeft.

Vrienden van Blijdorp - Website

Blijdorp is een van de mooiste dierentuinen van Europa. Maar het kan altijd beter!  De Vrienden van Blijdorp ondersteunen de Diergaarde met geld en goede wil. De afgelopen jaren betaalden zij onder meer de nieuwe verblijven voor ijsberen, tijgers, olifanten, gorilla's, en amoerpanters. 

Wie Vult Mijn Bak - Website

Wie vult mijn Bak ondersteunt huisdieren van mensen die in de financiële problemen zijn gekomen. Zij verstrekken elke 2 maanden een pakket voor deze huisdieren. De economische crisis is nog lang niet voorbij en de aanvragen blijven binnen stromen. De organisatie werkt door heel Nederland en door de enorme vraag naar pakketten zijn zij hard op zoek naar donateurs. 

Wroef Design - Website

Wroef Design werkt over het algemeen met paracord. Paracord is een stevig koord wat heel veel krachten kan doorstaan. het materiaal is heel makkelijk te wassen door t bijv in de wasmachine het te doen. De honden producten van paracord worden op maat gemaakt. Dit zodat het altijd goed past bij je hond!

Zeeuwse Snuffelmatten - Website

Bij Zeeuwse snuffelmat wordt alleen gebruik gemaakt van kwaliteitsfleece en stevige rubberen matten, die duurzaam zijn en lang mee gaan. Ze zijn sterk, stevig, kunnen tegen een stootje en gaan niet snel kapot. Wanneer je een hond hebt die snel sloopt, zorg er dan voor dat je erbij bent en ruim de mat op wanneer de hond klaar is met snuffelen. Zo leert een hond dat de mat om te snuffelen is en niet om te slopen. De matten schuiven minder snel op de vloer door speciale nopjes die eronder zitten. 

Zoovaria - Website

Zoovaria is de eerste Nederlandse site met alle parken met dieren in Europa handig op 1 site. Niet alleen dierentuinen, zoals op vele andere sites, maar alle parken van Achtertuin tot Zoo.